DANCE II Conference Schedule 10th July @ NFSA

Time	Activity	Length
10am	Hello and Welcome	15 minutes
10:15 - 10:30	Matt Shilcock and Liz Lea: Access and Innovation	15 minutes
10:30 - 10:40	Film screenings: Danse de la Lune (Australia) Chamaeleon Collective and Melanie Lane Logue (Scotland/Indonesia) Marc Brew and Mariska Febriyani	10 minutes
10:40 - 10.50	Hanna Cormick in conversation: The River/Foucault's Pendulum	10 minutes
10.50 - 11.10	Film screening: Fountain (UK) Alexandrina Hemsley	30 minutes
11.10	Break	20 minutes
11:30 - 12:00 pm	Key Note Speaker: Justin Ray in conversation with Tamzin Nugent	30 minutes
12 - 12:30	Film screenings: One Hundred and Eleven (UK) Joel Brown and Eve Mutso Resemblance (UK) Claire Cunningham	30 mins
12:30 - 1:30 pm	Lunch	1 hour
1:30 - 1:35	Deaf Butterflys performance	5 minutes
1:35 - 2:00	Key Note Speaker: Paul Nunnari, Director, Inclusive Infrastructure, Placemaking and Experience	25 minutes
2:00 - 2:15	Film screenings: Common Colours (Australia) Chris Dyke and Kyle Page	4 mins 5 mins



	Sister (UK) Parable Dance Gypsy Love (Singapore) Diverse Abilities Dance Collective and Antonio Vargas	15 minutes
2:15 - 3:05	Film screening: Exposed (Australia) Restless Dance Theatre	50 minutes
3:05 - 3:25	Bus Stop Films : in conversation with Claire Fletcher and Tracey Corbin-Matchett	30 minutes
3.35 - 3.30	Film screening: Look The Part (Australia) Bus Stop Films	5 minutes
3:30 - 3:40 pm	Steven Forrest: Access at the NFSA	10 minutes
3.40 - 4.00pm	Film screenings: First Language (Australia) Riana Head-Toussaint and Imogen Yang Animate Loading (Australia) Riana Head-Toussaint	20 minutes



Contract

Canberra June 2023

Dear Nadja

We are thrilled you are interested in being part of I Dance II, a celebration of the creation and distribution of dance films created by artists living with disability. The event is co-directed by Hanna Cormick, Matt Shilcock and myself.

I Dance II involves a one day online conference and a screening of selected short films at the National Film and Sound Archive. The full lineup of films are then available online for two weeks for relaxed and accessible viewing of films offered with captions, Auslan, Audio Description and where possible BSL and Audio Description offered in different languages.

We would like to screen the film Resemblance at the National Film and Sound Archive on the 10^{th} July and include the film in our online offering from the 10-23 July. All rights to the films and IP remain with the artists and the films will be removed from view on the 24th July. The page and information will remain online for reference if this is agreeable to you and return with an invoice for \$200 AU.

A link to the event is here and please do share with your contacts so we can spread the word internationally.

If this is agreeable to you please sign below.

Yours truly,

Liz on behalf of myself, Hanna and Matt



Signed		Date	
Nadia [Dias		

